HockeyNyheder

Anders Overmark: Vi ved der vil være pres på os

Det bliver en skæbnekamp i aften i Gigantium når de hold fra Aalborg Pirates og Gentofte Stars mødes.

Scenariet er klar, vinder du aftenens kamp er du videre og taber du har du sommerferie, det kan næsten ikke blive mere spændende, har i den syvende kvartfinale.

Efter grundspillet hvor Aalborg Pirates endte som nr. 1 skulle de jo være første vælger til sin modstander, de valgte så nr. 6 fra Gentofte Stars, og siden har de 2 hold kæmpet mod hinanden, og har vundet deres respektive hjemmebane kampe.

– Vi ved jo godt, at der er pres på os, for det vil der altid være på det hold, der har valgt modstander først inden slutspillet, siger Anders Overmark til Nordjyske Stifttidende

Aalborg Pirates vil gerne have gang i deres powerplay, det har svigtet her i playoff, ja faktisk så har det haltet store dele af sæsonen.

– VI skal simpelthen havde gang i vores powerplay. Det vil være vigtigt for at vinde kamp syv, men det er også nødvendigt, hvis vi skal kigge længere fremad. De har scoret syv af deres 12 mål i powerplay, mens vi kun har lavet tre mål i overtal, og de var alle i den første kamp. Vi har simpelthen været for ringe i den fase af spillet.

Nu får vi at se i aften, om det er lykkedes Aalborg Pirates at få gang i powerplayet, eller om de vinder i det hele taget, eller Gentofte Stars viser sig at være snu, og sikre Sjælland den ene plads i semifinalen.

Fot: Daniel Pullen