HockeyNyheder

En ægte klubmand indstiller karrieren

Pressemeddelse:

Efter 740 kampe for Frederikshavn White Hawks har Mads Bech valgt at indstille karrieren. Det er med meget blandede følelser at vi modtog den endelige beslutning fra Mads. Vi er meget ærgerlige over hans beslutning, da vi mener at han har flere gode år tilbage som ishockeyspiller, men samtidig har vi også den største forståelse for hans beslutning.

Vi ved at Mads har gået med overvejelserne i et stykke tid om at stoppe ishockeykarrieren, og selvom vi naturligvis havde håbet at kaptajnen havde taget en ny tørn, så har vi også den allerstørste respekt for den beslutning han har truffet.

Mads har spillet hele sin karriere i Frederikshavn og været en trofast klubmand der altid er gået forrest. Han tog sig godt af de nye spillere der kom til klubben, og han havde også stor indflydelse på at få de nye unge spillere til at føle sig hjemme både på og uden for isen.

Han er en person vi i klubben vil komme til at savne i det daglige, hvor han altid har været respekteret og vellidt meget højt. En spiller der altid havde hjertet med når han gik på isen, og en spiller som alle i den danske ishockeyverden respekterer højt.

Selv siger Mads Bech om beslutningen at stoppe sin karriere.
-Det har bestemt ikke været nemt at sige stop med noget man elsker så meget, og har været en del af i rigtig lang tid. Der har lagt mange overvejelser bag beslutningen, og med to små piger og en kone der har arbejde, så er det svært at få tingene til at fungere når man er afsted hver dag. Derfor glæder jeg mig også til at få mere tid til familien.

-Jeg kunne sikkert nok have fortsat et par år endnu med ishockey, men bortset fra det guld jeg aldrig vandt så har det været en fantastisk rejse. Det bliver selvfølgelig svært at undvære det og alle de mennesker man har været en del af i så mange år, men jeg vil stadig komme i hallen og følge holdet.
White Hawks tager afsked med en stor personlighed på og uden for isen, men vi er overbeviste om at han fortsat vil komme i hallen og følge White Hawks drengene. Vi ønsker Mads og hans familie alt det bedste fremover med et lille håb om at kunne drage nytte af Mads´ klubhjerte i fremtiden.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

© Photo: M. Andersen

© Photo: M. Andersen