Thomas

Jutland Vikings: Vi har ikke nogen aftale med Kyle

Thomas Laursen er manden der står med træneransvaret i Jutland Vikings, væk er sidste års træner kollega Nikolaj Christensen, så i år må Thomas Laursen klare sig alene i bænken, med hjælp fra Peter Hindkjær på isen, den gamle liga spiller kom til klubben midt i sidste sæson, og han har åbenbart syntes savsmuldet lugtede så godt at han tager en sæson mere, dette år med en titel som assisterende træner.

Jutland Vikings blev slået ud i kvartfinalerne sidste år, som i øvrigt var holdets første leveår efter at de 2 hold fra Silkeborg og Aarhus havde slået pjalterne sammen, en sæson som nok mest i hockey Danmark vil blive husket for 2 brødre, med navnet Heffernan hvor af den ene Shane er taget videre, men holdets topscorer Kyle er der endnu.

- Vi har ikke nogen aftale med Kyle, men han er kommet tilbage, fordi han gerne vil være her i byen. Han har spillet to træningskampe for os, men han er ikke med i den første kamp, fordi han er hjemme i Canada, siger teammanager Søren Clausen fra Jutland Vikings til Midtjyllands Avis

Holdet tæller foreløbeligt 5 udlændinge, 2 Letter backerne Sostaks & Jevdokimovs, den Polske målmand Kopycinski, den kroatiske angriber Glavonjic og så den canadiske angriber Ian McLellan, der var topscorer på sit collegehold udgør Jutland Vikings foreløbelige udenlandske isslæt, men alle venter altså på at Heffernan bliver nr. 6

Jutland Vikings spiller sin første 1. divisions kamp på udebane den 16 september, mod Herlev/Rungsted sådan cirka 6 måneder efter den sidste kamp i Hvidovre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER