Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Bulldogs er i dialog med flere træner emner

Odense Bulldogs arbejder ligesom deres kollegaer fra Herning Blue Fox, på højtryk med at finde en ny træner.

Det en af de vigtigste opgaver til 17/18-sæsonen, ansættelsen af en ny træner som kan være med til at sammensætte næste sæsons hold.

Læs også: Gang i Odense Bulldogs rygterne

Odense Bulldogs skriver på deres hjemmeside.

- Vi er i tæt dialog med flere spændende emner, og vi forventer at have en afklaring i løbet af maj måned. Vi går efter en træner, der kan fortsætte konceptet, vi indførte i sidste sæson, med en stærk danskerstamme bestående af både rutinerede og talentfulde spillere krydret med udenlandske spillere, der gerne skal være profiler på holdet. Det er derfor vigtigt for os at finde en træner, der formår at arbejde og udvikle unge spillere, og samtidig skal han skal kunne coache de mere rutinerede spillere samt have forståelse for projektet Odense Bulldogs.

I bestræbelserne på at sammensætte næste sæsons hold vil der som altid blive sagt farvel til nogle velkendte danske ansigter, men samtidigt arbejdes der på at byde velkommen til nye danske spillere.

Som tingene er lige nu, er vi ikke lønførende i ligaen. Det betyder også, at vi bruger en anden tilgang til at sammensætte vores hold. Vi forsøger at finde danske spillere, der kan se en fordel i at komme til et hold, hvor der til de danske spillere er plads til bådespilletid og ansvar; dette gerne kombineret med en uddannelse på en af Odenses mange uddannelsesinstitutioner eller et arbejde hos byens erhvervsliv.

Det er der heldigvis flere danske spillere, der kan se ideen i, og vi har derfor begrundede forventninger om, at vi også i den kommende sæson får en stærk danskerstamme.


[caption id="attachment_63035" align="aligncenter" width="505"] ©Photo:Photo-Glintborg[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER