Thomas

Gladsaxe Bears tog første skridt mod bronzen

Slaget om bronze medaljerne skulle stå i mellem Amager Islanders det suveræne tophold i grundspillet, og Gladsaxe Bears.

Den første kamp af 2 blev spillet i Gladsaxe i aften, og efter en lige 1. periode der sluttede 0-0 kom der gang i målscoringen i 2. periode.

Karl Beckman Gladsaxes amerikaner, bragte Bjørnene foran med 1-0 i det 22 minut.

Amager Islanders kom tilbage i kampen, i det 26 minut blev det 1-1 ved Anders Schultz.

Men hjemmeholdet fra Gladsaxe var bedst i 2. periode, og scorede da også 2 gange mere inden der blev fløjtet til pause, først 2-1 ved "Sønderjyden" Nikolai L. Damm som kom til klubben, før sidste sæson fra Vojens/SønderjyskE.

3-1 blev det ved den tidligere Herlev Spiller, Anton Ørsted Petersen inden Gladsaxe kunne trække sig veltilpas tilbage til pause mellem 2 og 3 perioder.

196 tilskurer blev vidne til en 3. periode, som var lige så mål fattig som 1. periode, så kampen endte med en sejr til Gladsaxe Bears på 3-1

Den sidste kamp om bronzen spilles på fredag, i Amager Islanders hal også kaldet "hangaren"