Thomas

Daniel K. Nielsen: Det får ikke lov til at slutte her

Når klokken bliver 19 i aften, starter det der kan vide sig at blive Herning Blue Foxs sidste kamp i denne sæson.

Så starter den 6 kvartfinalekamp mellem Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks nemlig, og situationen er den at vinder Frederikshavn så er de i semifinalen, men taber de så skal der spilles en 7 kamp på fredag i Frederikshavn.

Hernings kaptajn Daniel K. Nielsen kender betingelserne, men vil gøre alt fpor at forlænge sæsonen.

- Vi kender betingelserne og er klar over kravet i aften. Det får ikke lov til at slutte her - vi vil gøre alt for at sikre endnu en sejr, fastslår han overfor Herning Folkeblad.

Frederikshavn White Hawks har været markant bedre end deres midtjydske kombetanter, når det gælder spil i over og undertal, det vider statistikkerne tydeligt, mens Blue Fox har gjort det bedst når de 2 hold er lige mange mand på isen, så det gælder for Blue Fox om at være 5 mand så meget som muligt.

- Derfor gælder det naturligvis for os om, at vi skal være fem mand på isen så længe som overhovedet muligt. Det er ikke mindst dér, vores chance ligger, hvis vi skal forlænge sæsonen, pointerer den erfarne landsholdsback.

Blue Fox har rundet de 50 kampe i dette års turnering, og man kan vel med rette sætte spørgsmåls tagn ved om de ikke er slidte efter de mange kampe.

- Jeg synes faktisk ikke, vi er så slidte. Det er ikke så slemt. Vi har ingen problemer med at spille tre kampe om ugen. Alle er i stand til at give sig 100 procent. Også i aften, understreger Daniel K. Nielsen.

Pucken smides klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena og så kan kun tiden vise, om Fredagens byder på mere Herning hockey eller sommerferie.

[caption id="attachment_57466" align="aligncenter" width="505"] ©Photo:A.Stollig[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER