Thomas

Julian Jacobsen: Ishockey er en mandesport

111 minutter var Aalborg Pirates og Gentofte Stars ude i før de kunne kåre Aalborg Pirates som vinder.

De 111 minutter var dog ingen i forhold til den kamp der blev spillet i Norge, mellem Storhamar og Sarpsborg, her måtte man ud i 12 periode, før vinderen blev fundet, og det har fået den Norske spillerforening, til at undersøge spørgsmålet om det egentligt er sundt for kroppen at spille så lang tid.

Men spørger man en af deltagerne i Aalborg Pirates kamp Julian Jacobsen om man skal lave om ved max tiden der må spilles, er sagen klar.

- Det var hårdt at spille 111 minutter, men det er jo ens for begge hold, så det er noget fis at begynde at ændre på det. Ishockey er en mandesport, hvor det stærkeste hold vinder. Det kan kun foregå på helt fair vis, hvis man spiller spillet. Skal man ud og afgøre det i straffeslag, kommer det til at handle om tilfældigheder, fastslår han overfor Nordjyske Stifttidende

Det synspunkt er de dog hanske uenige i lidt længere nordpå, nemlig i Frederikshavn hvor man gerne så et eller andet max spilletidspunkt.

- 12 perioder, som de kom til at spille i Norge, er helt vildt, og det er der ikke nogen, der får noget godt ud af. Hverken spillere, tilskuere eller sponsorer, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen
Jeg synes godt, man kan sætte en grænse. Hvor det maks skal være, må være op til en diskussion i forhold til, hvad der er sportsligt mest fair. De maratonkampe er der i hvert fald ikke nogen, der får noget godt ud af, sige han til avisen.


I aften skal både Aalborg Pirates i kamp igen mod Gentofte Stars, samt Frederikshavn White Hawks mod Herning Blue Fox, i slutspillets sjettekamp.

Ud i en sjettekamp skal også søndagens marathon kombetanter fra Storhamar og Sarpsborg.

[caption id="attachment_61602" align="aligncenter" width="800"] ©Foto:FN sportsfoto / Frank Nielsen[/caption]

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER