Thomas

Julian Jakobsen: Vi laver nogle ekstrem dumme fejl

Aalborg Pirates tabte pokalfinalen til Rungsted Seier Capital med 3-0 søndag aften.

Det var et nederlag der blev bygget på personlige fejl, tåbelig start som gjorde at Rungsted Seier Capital var foran 2-0 allerede efter 3 minutter.

- Vi laver nogle ekstremt dumme fejl i starten. Vi har seks spillere på isen i første skift, og det udnytter de, og to skift senere tager vi så en dum udvisning mere, og så scorer de igen. Det må ikke ske, konstaterer kaptajn Julian Jakobsen overfor Nordjyske Stifttidende

Aalborg Pirates havde ellers hele 7 muligheder i powerplay, uden at det lykkedes at score, noget der har været galt hele sæsonen

Hjemmeholdets Finske keeper Tuomas Tarkki agerede sprællemand, i sådan en grad at han blev kåret til årets pokalfighter

- Det er ærgerligt, at det går, som det går i vores powerplay, for i de sidste fire-fem kampe synes jeg faktisk, at det har fungeret bedre, end det har gjort tidligere i sæsonen.

Det var 2 gang i træk at Aalborg Pirates tabte idet de tabte fredagens hjemmekamp mod Esbjerg Energy også, så nu er det med for piraterne at glemme denne kamp hurtigst muligt, og komme tilbage på sporet inden slutspillet, og det kan de jo passende gøre på tirsdag mod Frederikshavn White Hawks.

[caption id="attachment_57160" align="aligncenter" width="960"] Foto: Frank Nielsen [/caption]

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER