Thomas

Aalborg direktør det er surrealistisk

Med tirsdagens 6-2-sejr i Herlev Skøjtehal, gjorde Aalborg det nærmest umulige og sikrede sig førstepladsen i grundspillet, med ligaens syvende højeste budget.

Aalborg Pirates gik fra en sæson hvor de lå og rodede nede i bunden af Metal Ligaen, til at stryge helt til tops i hvertefald i grundspillet.

Direktør Thomas Bjuring for Aalborg Pirates siger til Nordjyske Stifttidende.

- Min umiddelbare reaktion er, at jeg synes, det hele virker en smule surrealistisk, og jeg tror ikke helt, at det er gået op for mig endnu, at vi gjorde det.
Jeg troede egentlig, at det var umuligt, og jeg ved heller ikke, om der er nogen, der har præsteret noget lignende før. Vi har ligaens syvende største budget, og alligevel har vi ført grundspillet fra start til slut, siger Thomas Bjuring
.

Men gjort det det har de i hvertefald, og hvor der i starten var meget snak om at det var Aalborgs stærke målmand, så er det mere blevet et Aalborg kollektiv, som sæsonen er gået.

Førstepladsen i grundspillet betyder ud over hjemmebane fordellen helt til finalen, også at Aalborg Pirates får lov til at vælge modstander fra nr. 5-8 først, når en sådan en skal findes i forbindelse med den sidste Tv2sport Kamp i dette grundspil.

Aalborg Pirates har dog ikke valgt nogen modstander endnu, når de skal udpeges tirsdag.

- Vi har selvfølgelig allerede talt lidt om, hvem det kunne være godt for os at møde, men vi har ikke truffet nogen beslutning endnu, lyder det fra Thomas Bjuring.

[caption id="attachment_58603" align="aligncenter" width="505"] Foto: Daniel Pullen[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER