HockeyNyheder

Lasse Lassen: Vi skal fokusere hele tiden

Metalligaen går nu ind i det absolut sidste stykke tid inden slutspillet, 6 kampe har Herning Blue Fox igen, til at alt skal sidde i skabet.

Så det er ved at være alvor for Herning Blue Fox, når holdet i aften møder Frederikshavn White Hawks med de 2 tidligere Herning spillere Steffen Frank og Joachim Linnet på holdet, det kunne have været 3 men Kristoffer Lauridsen har influenza, og bliver nok hjemme i Frederikshavn.

– Det er nu, vi skal have det hele til at klikke. Der er seks kampe tilbage af grundspillet, og det er seks kampe imod potentielle slutspilsmodstandere. Ingen har lyst til at tabe sidste kamp mod et hold, inden man møder dem i playoff, og alle vil gerne gå ind i slutspillet med en god stime af kampe i ryggen, forklarer angriberen Lasse Lassen til Herning Folkeblad.

Det er præcis 11 dage siden Herning Blue Fox spillede de sidste kampe, mod Herlev Eagles hjemme fredag og ude mod Aalborg Pirates om lørdagen, begge endte med skuffende nederlag, så de trænger alvorligt til en sejr, men det er ikke sikkert at den kommer i aften, for Frederikshavn White Hawks har allerede vundet 2 gange i Herning i år.

– Frederikshavn er et godt allround-hold. De har fire gode kæder, der alle kan producere. De har ikke én sindssygt god kæde ligesom Odense. Vi skal være fokuserede hele tiden, hvis vi skal slå Frederikshavn.

Herning Blue Fox giver debut til 2 spillere iaften, det er angriberne Steffen Klarskov Nielsen fra Rødovre og norske Robin Dahlstrøm fra AIK Stockholm.

– Jeg kender Steffen godt fra landsholdet. Han er en god fyr og en fin spiller. Han kommunikerer meget på isen, og det kan jeg rigtigt godt lide.

Herning Blue Fox mangler i aften Toni Kallela og Mathias Mølgaard derudover er
Patrick Madsen, Kristoffer Søgaard og Rasmus Knudsen tvivlsomme.

Pucken smides i aften klokken 19.00 i Kvik Hockey Arena.

©Photo:A.Stollig