Thomas

Amerikaner show i Bjørnegrotten

Gladsaxe Bears spillede i går aftes imod Rungsted, i 1. Division.

Bjørnene bragte sig foran efter kun 1:24 min spil af 1. periode, ved Amerikaneren Karl Beckman.

Det var det eneste mål der blev scoret i 1. periode, som i følge livereportagen fra Bjørnegrotten, Rungsted kunne være tilfreds med, men de kunne takke deres målmand Kim Pedersen for at der kun stod 1-0.

I 2. Periode udbyggede Bjørnene føringen, da Christian Glass Crone scorede til 2-0 for Bjørnene, efter godt 6 minutters spil af perioden.

Efter halvdelen af kampen, fik Gladsaxe en udvisning til Nicklas Malling, og den chance var Rungsted ikke længe om at udnytte og Malthe Zeeman, scorede til 2-1 og der var fornyet spænding i kampen.

2-1 var også resultatet efter 2. periode.

Der var 110 tilskuere på plads i Bjørnegrotten denne mandag aften.

3. Periode var kun 4 minutter gammel, da Rungsted havde udlignet til 2-2 ved Malthe Zeemann som dermed scorede sit 2. mål i kampen, og dermed var der for alvor lagt an til nogle spændende 16 minutter, som der var tilbage af 3. periode.

Blot 1½ minut senere var Gladsaxe igen foran, da Karl Beckman også med sit andet mål i kampen, bragte Gladsaxe Bears foran med 3-2.

Amerikaneren blev også noteret for sit 3 mål, da han gjorde det til 4-2, med godt 10 minutter igen.

4-2 endte kampen, og Gladsaxe kunne sætte 3 point mere ind på kontoen, efter en kamp hvor 3 måls skytten Karl Beckmann selvfølgelig blev nævnt som en stor spiller, og Kim Pedersen fra Rungsted også nævnes for en god kamp, selvom han lod 4 mål gå ind.

[caption id="attachment_61496" align="aligncenter" width="505"] ©Photo:M.Andersen[/caption]