Thomas

Oliver Gatz Nielsen: De kaldte os "de danske darlings"

U20 landsholdet leverede en mandfolkerepræsentation under denne sæsons U20 VM i Canada, faktisk spillede de lige op med nogle af verdens bedste hold og Herning backen Oliver Gatz Nielsen giver det unikke sammenhold der er på holdet, store dele af æren.

- Sammenholdet er unikt på U20-landsholdet. Uanset hvilken klub, man repræsenterer i hverdagen, står man sammen, og alle vil gøre alt for, at vi vinder. På mange måder er vi bedste venner, og det bar os fremad under VM, siger han til Herning Folkeblad.


Den tidligere Aalborg dreng som nu er Herning Blue Fox spiller, mærkede rigtigt at turneringen blev spillet i Canada end nation hvor netop hockeyen er nationalsport, og blandt andet vakte de danske spillere stor opmærksomhed når de gik rundt i deres Danmark jakker.

- Når vi gik rundt i vores Danmark-jakker blev vi ofte stoppet af interesserede canadiere, der ville tale hockey eller tage billeder med os. I flere af butikkerne var der også rabatter til os, fordi vi repræsenterede Danmark siger han.


Faktisk gik man så langt som til at kalde de Danske løver for »de danske darlings«, fordi de var holdet der aldrig lagde sig ned frivilligt og som var kendt for at være det hold som kunne drille de store hockeynationer.

Det var Herning spillerene første VM med U20, og da han kun er 18 år gammel håber han naturligvis på flere slutrunder.


[caption id="attachment_61064" align="aligncenter" width="240"]©Photo:M.Andersen ©Photo:M.Andersen[/caption]

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER