HockeyNyheder

Lasse Lassen: Jeg tror vi kan hente alle 3 point

Blue Fox angriberen Lasse Lassen ser frem til aftenens opgør i Frederikshavn mod de lokale White Hawks spillere, for Herning har før slået Frederikshavn på egen is senest ved de 2 sidste kampe hos Nordjyderne.

– Det er et hold med fire stærke kæder, men vi har faktisk spillet de bedste kampe mod topmodstanderne. Jeg tror, det bliver en fed kamp, og der plejer at være et godt tryk fra tilskuerne i Frederikshavn. Jeg tror på, at vi kan hente alle tre point deroppe, siger Lasse Lassen til Herning Folkeblad

Frederikshavn er i øjeblikket placeret på en 3 plads i ligaen, i kamp med SønderjyskE, Gentofte og Rungsted, dernæst kommer Herning og Esbjerg, men de er noget længere væk.

Herning er således 9 point efter Frederikshavn, dog har Frederikshavnerne spillet en kamp flere end dagens midtjyske modstander.

Lasse Lassen efterlyser mere fysik og hårdhed hos Herning-spillerne.

– Jeg synes generelt ikke, at vi spiller hårdt nok – jeg mangler mere fysik fra vores side, for vi er lidt for bløde i mange situationer. Det skulle gerne gøre ondt at møde Herning, lyder opfordringen fra herningenseren.

Kampen spilles i aften kl. 19:00 i Frederikshavn.

Daniel André Stentz

Daniel André Stentz