Thomas

Lasse Lassen: Havde håbet jeg kunne bidrage noget mere

Her gik man og troede at Rødovre Mighty Bulls, havde fundet melodien igen, efter 8-2 over Herlev Eagles.

Men så lagde Herning vejen forbi Rødovre, og efter 60 minutters ishockey, viste tavlen 7-0 til Herning, og Rødovres håb om en sejrstime, led et knæk.

Herning Blue Fox derimod kom igang efter 2 nederlag på hjemmebane mod Rungsted og SønderjyskE.

For en af Herning spillerne Lasse Lassen, var Rødovre kampen ekstra god, han lavede nemlig hattrick, efter han havde haft lidt scoringsproblemer efter han returnerede fra Australien.

Han gjorde comeback for Herning Blue Fox i November måned, efter at have spillet en sæson for Melbourne Ice.

"Point er ikke alt i ishockey, men jeg havde da håbet på, at jeg kunne bidrage lidt mere i mine første kampe. Men det har taget lidt tid at komme tilbage, så det er dejligt at score tre gange nu. Man vil gerne hjælpe holdet, og det gør man blandt andet ved at score", siger Lassen Lassen til Herning Folkeblad.

I aften skal han så på den igen, når det absolute bundhold Herlev Eagles kommer på besøg, midt i et hektisk program hvor mand møder Herlev i dag, også Aalborg og Frederikshavn i weekenden.

"Kampen mod Herlev skal give tre point, og så bliver det et par spændende kampe i næste weekend, hvor vi har brug for to sejre for at komme tættere på toppen," siger Lasse Lassen.

[caption id="attachment_54260" align="aligncenter" width="1024"]Daniel André Stentz Daniel André Stentz[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER