Thomas

Mads True: Vi skal have gjort noget ved udvisningerne

Odense Bulldogs skal i aften på en særdeles vanskelig opgave.

Aftenen byder på en udekamp i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn, et sted Odense Bulldogs plejer at have det svært, de vandt dog en træningskamp kort før sæsonen der oppe.

- Jeg ved godt at der er forskel på træningskamp og en turneringskamp, men vi spillede en god kamp i Frederikshavn, i øvrigt vandt vi jo også pokalfinalen sidste år i Frederikshavn siger Odenses assisterende træner Mads True til Fyns Stifttidende.

For Odenses cheftræner Peter Johansson bliver det lidt af en speciel kamp i aften, det er første gang han møder det hold som han gjorde til DM Bronzevindere sidste år.

Odense Bulldogs som tabte den første kamp i sæsonen, på hjemmebane vandt Aalborg Pirates således 2-1 i en kamp, hvor et af spøgelserne fra sidste år dukkede op igen, udvisningerne!!!

- Vi har lige vendt det i truppen, spillerne skal være opmærksomme på det. Det er ellers gået godt i træningskampene siger Mads True til avisen.

Odense truppen er fuldtallig til kampen i aften, hvorimod Frederikshavn mangler en karantæneramt Kasper Kristensen, og en skadet Kristoffer Lauridsen der trods fremgang endnu ikke er klar til at spille. Målmand Christian Larsen er heller ikke med.

[caption id="attachment_44051" align="aligncenter" width="178"]© Photo: M. Andersen © Photo: M. Andersen[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER