Henrik Bauch

Kevin Montgomery: Holdånd er det vigtigste

Til dagens træning i Rødovre kunne Kevin Montgomery ikke være med, da han lige skulle et smut forbi udlændingestyrelsen. Han ankom dog midt i træningen, og Hockeymagasinet fik en lille snak med ham!

Først vil vi lige høre om alt er ok, og som det skal være i forhold til de danske myndigheder?
Jeps alt er på plads, og jeg er mere end klar på at komme på is og starte træningen på fredag.

Hvordan kom kontakten mellem dig og Rødovre?
Jeg kender lidt til dansk ishockey fra min tid i Norge, og da jeg kender flere der enten spiller, eller har spillet i Danmark, spurgte jeg dem til råds. Normalt når man spørger 10 mennesker til råds om noget er godt, svarer 8 måske positivt tilbage, men her havde alle 10 kun gode ting at sige, så valget var ikke så svært.
Jeg bad min agent om at afsøge mulighederne i Danmark, og helst i København. Min kæreste bor stadig i Norge, og jeg ville gerne være tættere på hende, så dette var en oplagt mulighed.

Hvordan har din første tid været i Rødovre været?
Alt har været meget positivt. Ligaen og klubben virker meget gode og virkeligt godt organiseret. Mine holdkammerater virker også rigtig søde og ekstremt professionelle, så jeg glæder mig til at komme på is med dem på fredag, men også til at komme i gang med det det hele handler om – at spille nogle kampe.

Hvordan ser du dig selv som back – hvordan vil du helst spille?
Som udgangspunkt spiller jeg som træneren gerne vil have jeg skal spille. Men ellers er jeg en offensiv back, men har også i to år spillet som en meget defensiv back. Jeg vil meget gerne skyde udefra, men jeg skyder ikke bare for at skyde. Jeg vil også lige så gerne spille mine medspillere op til en chance hvis den er større end min.
For mig er det vigtigste at holdet klarer sig godt og vinder nogle kampe, og ikke at mine personlige stats ligger i top.
Holdånden er det vigtigste for mig og for mit spil – så derfor tror jeg at Rødovre og jeg bliver et perfekt match.

3 hurtige:

Ynglingshold i NHL?
New York Rangers, men blev draftet af Colorado så har også et lille soft spot for dem
Hvem er den bedste spiller du har spillet med?
Patrick Kane
Hvor mange point laver du i den kommende sæson?
Mange

[caption id="attachment_54679" align="aligncenter" width="505"]Hockeymagasinets udsendte Martin Meinertz snakker med Kevin Montgomery Hockeymagasinets udsendte Martin Meinertz snakker med Kevin Montgomery[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER