Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Fra Vojens til Letland

Det er noget af et eventyr, den 17 årige Thais Aalling er taget ud på.

Han er nemlig taget til Letland, hvor han har fået muligheden for en tryout.

- Jeg er blevet inviteret til tryouts i Letland for et hold der hedder HK Liepaja. Træneren så noget i mig, så jeg ankom i onsdags hvor jeg havde første træning med holdet og derefter en træning torsdag. I dag spillede jeg en venskabskamp og en er blevet sorteret fra, heldigvis ikke mig. På onsdag spiller vi mod et russisk professionelt hold og viser jeg det jeg skal, så skriver jeg kontrakt med HK Liepaja, siger han til Hockeymagasinet.

Der var ellers intet der tydede på at karrieren, skulle tage den drejning for Århus drengen, for efter et år i Vojens som blev spenderet på 2 holdet, var det meningen at han skulle til Frederikshavn i år, men sådan skulle det ikke gå.

- Jeg havde været til noget træning i Letland hvor jeg boede hos en ven, så lidt ferie agtigt. Og et par dage efter fortæller træneren for HK Liepaja at han gerne vil se mig på deres hold. Så jeg måtte hjem igen, fordi jeg ikke kunne aflyse flyet og så kom jeg tilbage i denne uge.

Der er i øvrigt en Slovakisk spiller på prøvetræning også.

Det vil ikke være første gang den 17 årige, kommer til at stå på egne ben, efter nogle sæsoner i Silkeborg forsøgte han sig i Vojens, før denne sæson.

- Jeg tog til Vojens fordi jeg gerne ville prøve noget nyt. Så jeg valgte at flytte fra familien og bo dernede og så have et deltids job ved siden af og så ikke gå på gymnasiet. Jeg havde ikke en 100 procent god oplevelse dernede, så jeg valgte at tage op til Frederikshavn i år.

Men det lyder til du må vente med at komme til Frederikshavn?

- Det er rigtigt så kom dette tilbud som lyder rigtig spændende og hvis jeg bliver valgt så har jeg muligheden for at få alt betalt og nogle penge ved siden af, så jeg ikke skal arbejde.

Thais slår dog fast, at Frederikshavn ikke er helt ude i kulden.

- Bliver jeg ikke valgt så tager jeg til Frederikshavn, slutter han af til Hockeymagasinet.

[caption id="attachment_54378" align="aligncenter" width="1644"]©Photo:M.Andersen ©Photo:M.Andersen[/caption]

Statistik på Thais Aalling
Højde: 193 Cm
Vægt: 81 Kg
Alder: 17 år
Position: RW

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER