Thomas

3 U20 Dm vindere forlænger

Logo - Odense3 af de danmarksmestre Odense Bulldogs fik i U20 i den forgangne sæson, har valgt at forlænge deres aftale med Odense Bulldogs.

Det drejer sig om Frederik Sørensen, Jonas Hansen og Asger Petersen, der alle har fornyet deres aftale med Odense Bulldogs.

Frederik Sørensens kontraktforlængelse er en af de lange, den gælder således for de kommende tre sæsoner, mens der er tale om etårige fornyelser for Jonas Hansen og Asger Petersen.

De 3 spilleres nye kontrakter bliver præsenteret således, på deres klubs hjemmeside.

– Jeg vil bruge de næste tre år på at udvikle mig endnu mere. Jeg er den type spiller, der har meget fart i skøjterne og sætter en del tacklinger, som jeg skal fortsætte med at arbejde videre på. Med hårdt arbejde følger mere ansvar og med mere ansvar følger mere spilletid og forhåbentligt flere point, udtaler 20-årige Frederik Sørensen.

Ligeledes 20-årige Jonas Hansen og blot 16-årige Asger Petersen spillede i den forgangne sæson deres første år som kontraktspillere i Odense Bulldogs, og høstede derfor værdifuld erfaring. De går målrettede ind til en ny tørn for barndomsklubben.

– Mit mål med den kommende sæson er at få en masse spilletid, få lavet nogle point og forhåbentlig få en vigtigere rolle på holdet. Jeg vil udvikle mit personlige spil til det mere professionelle, hvor det er de små ting, der betyder noget, udtaler Jonas Hansen.

– Jeg har valgt at forlænge med Odense Bulldogs, fordi jeg her ser den bedste mulighed for min personlige udvikling – i form af både teknisk og taktisk træning. Vi i omklædningsrummet har store ambitioner om at nå langt i sæsonen, og der er bred enighed om, at intet mindre end top-fire er acceptabelt, udtaler Asger Petersen.

De er alle et produkt af ungdomsarbejdet i Odense Ishockey Klub. Det er en erklæret målsætning i strategiplanen, at bruttotruppen til enhver tid skal indeholde en betragtelig andel spillere med hockeyopdragelse i Odense.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER