René Weismann Larsen

Esbergs direktør Peder Krogsgaard om Esbjergs fremtidsplaner

For ishockeyspillerne er sæsonen slut, men for Direktøren i Esbjerg Energy Peder Krogsgaard er der endnu meget at se til. Jeg fangede Direktøren til Energy arrangementet mandag eftermiddag og fik dette interview.

Hvad skal du som Direktør bruge guldmedaljerne til?

Jeg skal ud og vise dem frem når jeg skal ud og tale med nye sponsorer. Vi skal ud og fortsætte med det drengene har opnået sammen med Mark og holdet omkring. Det er et bevis på et super sammenhold på et hold gennem en hel sæson, rigtig mange kampe, mange tætte kampe. Især vores finale serie og kampene mod Rødovre og Sønderjyske.

Der har været utrolig meget snak om en renovering/ny hal, er guldmedaljerne med til at lægge pres på byens politikere?

Det kan vi jo kun håbe på. Det er kommunal regi og det har vi jo desværre ingen indflydelse på. Det bedste vi kan gøre er at levere, som sidste års sølv og denne sæsons guldmedaljer og så håbe på at det kan lægge lidt pres på. Men det er urealistisk at se på det på den måde, sådan handler kommunen ikke de har budgetter og overvejelser at se til, men man kan da håbe.

Kan du sige noget om næste sæsons hold, styrke spillere der er inde eller ude?

Vi har ikke nogen navne på spiller der er inde eller ude, vi er i gang med at tale med alle. Mark, Thor og Søren er i fuld gang med at tale med samtlige spiller og dem som fløj hjem søndag ( Bergman og Lamoureux ) har været til samtale. Nu lander vi lige på benene igen og finder ud af hvad det er vi vil. Men vi har da en forhåbning om at vi også skal være med i toppen næste år. Vores målsætning er at vi hvert år skal spille om medaljer.

I er gået i tænkeboks med hensyn til Champions League, hvad vejer for og imod?

Imod er kun en ting, nemlig økonomi. For er jo det der med at løfte det der nu følger med når man bliver mestre, og repræsenterer dansk ishockey. Vi har en følsom økonomi med de klubber her, vi skal have vurderet hvad der er i det. Og så skal vi ud og have fundet nogle samarbejdspartnere som ønsker at bidrage til det her, det er mere end vi selv kan løfte.

Man kunne læse i en avis at Sønderjyske, i form af Klaus Rasmussen, tilbød jer en hjælpende hånd.

Vi har med Vojens, og for den sags skyld finaleserien mod Herning et super samarbejde på tværs af klubberne vi snakker meget sammen og hjælper hinanden med ting og sager. Der er ingen tvivl om at Klaus har tilbudt hans ekspertise, han har jo 100 års erfaring og det ville da være dumt ikke at gøre brug af den. Christian Rølmer ( Bestyrelsesformand ) som sidder med vores arbejde omkring det her er i dialog med Klaus.

[caption id="attachment_51888" align="aligncenter" width="505"]©Photo:Marc Andersen ©Photo:Marc Andersen[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER