Thomas

Håber at bruge VM som udstillingsvindue

[caption id="attachment_51507" align="aligncenter" width="872"]©Photo:M.Andersen ©Photo:M.Andersen[/caption]

Simon Nielsen fik i løbet af efteråret comeback for hans barndomsklub, Herning Blue Fox.

Efter et år der havde budt på meget minimal spilletid, for Simon Nielsen i henholdsvis Kassel & Lørenskog, og ingen ny klub på beddingen i starten af denne her sæson, så tog han hjem til en ny tørn i Herning Blue Fox.

- Jeg skiftede netop hjem til Herning, fordi jeg håbede på at få en masse spilletid. Det fik jeg. At det så også blev til 20 kampe i slutspillet er jo bare ekstremt, men det var lige, hvad jeg havde brug for, siger den 29-årige målvogter til Herning Folkeblad..

I løbet af sæsonen skiftede Simons rolle så i Herning, fra først at have været backup keeper for Lubos Pisar, til at blive Mario Simionis førstevalg, og han stod da også 19 ud af 20 slutspilskampe i år, for Herning.

- Jeg var helt klart rusten, da jeg kom hjem, men de mange kampe har betydet meget, og jeg har rykket mit niveau. Når man spiller afgørende kampe stort set hver anden dag, så sker der noget, siger Simon Nielsen.

Nu er sæsonen så slut, og kontrakten med Herninig Blue Fox er dermed udløbet, og han har endnu ikke skrevet en ny kontrakt med Herning Blue Fox for næste sæson, så VM kan også bruges som et udstillingsvindue.

- Mon ikke der kommer til at ske noget i løbet af de næste par uger, spår han.

[table id=170 /]

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER