admin

Dansk VM succes sikret

Inden VM var succeskriteriet for den danske VM deltagelse at sikre fortsat deltagelse ved A-VM. Dagens kamp mod Ukraine var på forhånd udset til nøglekampen og de danske drenge slog til og sikrede holdet en fortjent sejr på 4-3 (3-2, 1-0 og 0-1) over Ukraine.

Kiril Starkov gav Danmark en drømmestart, da da ham efter 1 minut bragte Danmark foran 1-0. Ukraine fik dog hurtigt udlignet inden først Rasmus Pander og dernæst Kim Staal bragte Danmark på 3-1. Det lykkes dog for Ukraine at komme tilbage i kampen da de inden 1 periode sluttede fik reduceret til 3-2.

I anden periode scorede Kim Staal endnu engang og gav danmark en solid føring på 4-2. I tredje periode fik Ukraine skabt spænding om kampen, da et skud blev rettet af af en dansk spiller og snød Peter Hirsch til stillingen 4-3. Ukraine formåede dog aldrig at få lagt et stort pres på Danmark og Danmark var således tættere på at at udbygge føringen end Ukraine var på en reducering.

Da slutfløjtet lød kunne spillerene bryde ud i jubel, da sejren sikrede videre deltagelse i mellemrunden.