René Weismann Larsen

Sune Hjulmand om udvisninger og Herning kampen

Hockeymagasinet har taget en snak med Esbjerg Energys Sune Hjulmand om sygdom, udvisninger og aftenens kamp ude mod Herning. Her følger den først del, i morgen kommer lidt om sygdom der ødelagde opstarten for Sune.


Når i nu har været så stærkt spillende på hjemmebane, hvorfor har det så knebet så meget ude?

Det er svært at sige, nu vandt vi jo sidste udekamp og fik 3 point så nu er vi kommet ud over at vi ikke kan vinde i ordinær spilletid på udebane. Jeg ved ikke om det har siddet i hovederne på os, men det tror jeg nu ikke. Det er svært at forklarer hvad der er gået galt.

I har taget et hav af udvisninger i år. Jeg syntes ikke man kan klantre jer for at spille hårdt, men nærmere for ind imellem at spille udisciplineret er du enig i det?

Ja det er jeg enig i. Fair nok hvis man får en udvisning for at sætte en hård takling, men det er ikke derfor vi får de fleste udvisninger. Det er for at bruge staven i stedet for at skøjte den sidste meter. Det er noget vi har fokus på, og arbejder hårdt for at få lavet om.

Hvor meget fylder udvisninger på taktik møderne.

Ikke så meget, men der bliver altid sagt, vær nu disciplineret. Det er nok blevet sagt mere her på det sidste, for vi tager for mange udvisninger.

I møder Herning ude i aften, hvad forventer du dig af den kamp?

Jeg tror det bliver en tæt kamp med få mål. Herning har altid stået godt i defensiven mod os, og vores defensiv er også blevet rigtig god. Og ellers masser af fart og intensitet men ikke mange mål.

[caption id="attachment_46858" align="alignleft" width="504"]©Photo:M.Andersen ©Photo:M.Andersen[/caption]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER