Thomas

Havde ikke set det komme

[caption id="attachment_46411" align="alignright" width="2048"]Nicolai Meyer ©Photo:M.Andersen Nicolai Meyer ©Photo:M.Andersen[/caption]

Logo - metalliga ny lilleDe mandskaber fra det nordlige Jylland, Aalborg Pirates og Frederikshavn Whitehawks, har mødt hinanden 2 gange tidligere i år, med Frederikshavnerne som vinder hver gang, i de tidligere 2 møder.

Frederikshavn som er placeret på en øjeblikkelig 2 plads, er da også favorit hjemme mod Aalborg Pirates.

- Vi skal arbejde hårdt og spille simpelt. Vi kan måske score i powerplay eller på en returpuck, og så skal vi se, om vi ikke kan drille dem og få et enkelt point eller mere, siger Aalborg Forwarden Nicolai Meyer til NordjyskE Stifttidende.

Den tidligere Frederikshavn forward, som skiftede til Aalborg før denne sæson, har haft en fænomenal sæson hidtil, og han ligger p.t på en 3 plads, på metalligaens topscoreliste, som den dansker der har produceret klart mest.

I Frederikshavn har man selvfølgelig lagt nærke til, deres tidligere spillers succes i denne sæson.

- Nicolai Meyer er en rigtig dygtig ishockeyspiller, der har mange kvaliteter i offensiven, og derfor overrasker det mig heller ikke, at han har lavet mange point. Han har gjort det rigtig flot, men jeg havde måske ikke lige set det komme, at han skulle lave 30 point, siger Frederikshavn direktør Henrik Andersen, til Nordjyske Stifttidende.

Nu får vi se om Nicolai Meyer og resten af piraterne fra Aalborg, kan overraske i dag, eller om Frederikshavn fortsætter stilen derudaf.

Kampe i Metalligaen:
[table id=132 /]

Stillingen:
[table id=77 /]

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER