Pernille

Sønderjyske oprejsning

Af: Pernille Harboe

Tirsdag aften havde Sønderjyske fundet vej til DFDS seaways arena og gæstede Herlev Eagles.

Sønderjyske kom allerede foran efter blot 40 sek med en scoring af Paul John Fenton og 4 min efter kunne Cory Quirk gøre det til 0-2 til gæsterne i et splittet Eagles forsvar. Det gav sønderjyderne blid på tanden og der stod nu 0-3 på tavlen i Herlev efter at Sønderjyskes Mads Bødker satte pucken i nettet fra blue Line i et flot powerplay. Thomas Spelling ville være med og udnyttede en stor fejl fra hjemmeholdet og gjorde det til 0-4. Ørnene havde dog flere farlige chancer og med knap 2 min tilbage af perioden bragte Conny Strømberg hjemmeholdet på tavlen og gik dermed til pause med stillingen 1-4.

Det så ud som om, at Herlev vågnede lidt op i 2 periode og begge hold havde store chancer, men begge målmænd tog godt fra sig. Især Herlev havde gode muligheder for at sætte pucken i nettet i et lidt rodet Sønderjyske defensiv. Kort før slutningen af anden periode gjorde Sønderjyskes Daniel Galbraith det til 1-5 på en flot tværpasning fra Spelling.

3 periode var meget lig 2 periode, med gode skud og chancer fra begge hold. Et Sønderjyske defensiv, som stadigvæk ikke var helt på plads og som Herlev nemt kunne havet straffet, men nettet var godt beskyttet af den lyseblå Joni Myllykoski.

Dermed fik Sønderjyske oprejsning fra nederlaget til Rungsted fredag aften og kunne atter skrive 3 point på kontoen.

Efter egen mening et Herlev hold, som ser ud til, at have mistet en del af troen og håbet på en plads i slutspillet.

Herlev Eagles – SønderjyskE 1-5 (1-4, 0-1, 0-0)
00:40 0-1 Paul John Fenton (Cory Quirk)
04:48 0-2 Cory Quirk (Thomas Spelling)
14:21 0-3 Mads Bødker (Michael Eskesen, Anders Førster) PP
16:39 0-4 Thomas Spelling (Cory Quirk)
18:05 1-4 Conny Strömberg (Antti Hölli, Sonny Hertzberg)
38:02 1-5 Daniel Galbraith (Thomas Spelling, Tyler Gotto) PP