Thomas

Det gik slag i slag i dag

[caption id="attachment_45147" align="alignright" width="2048"]© Photo: M. Andersen © Photo: M. Andersen [/caption]
Logo - metalliga ny lilleDer var ikke meget hockey kamp i det da SønderjyskE gæstede Herlev Eagles, her til aften.

4-0 var stillingen allerede efter 17 minutter, backen Anders Overmark siger til e-sporten.dk

- Vi fik afgjort kampen efter 1 periode, hvorefter vi cruisede en sejr hjem, da Thomas Spelling scorede til 4-0, var jeg rimeligt sikker på at kampen ville ende ud til vores fordel.

Vi kom ud til utroligt godt ud til kampen, men jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om Herlev, ikke var helt klar til aftenens kamp, men det er bare et fatum at SønderjyskE kom foran efter bare 40 sekunder, og derefter gik det slag i slag.

Sønderjyderne spillede utroligt disciplineret i kampen, med kun 2x2 udvisningsminutter, noget Anders Overmark giver den måde kampen udviklede sig på, skylden for.

- Det er svært at få udvisninger når man hele tiden er først på pucken.