Thomas

4 Point til Colin Vock i aftenens 5-0 sejr

[caption id="attachment_45396" align="alignright" width="720"]© Photo: M. Andersen Colin Vock lavede 4 point © Photo: M. Andersen [/caption]

Logo - metalliga ny lilleDet var fjerde gang at Gentofte Stars mødte Frederikshavn Whitehawks, i denne sæson - netop tallet 4 var også det antal point som Colin Vock fik i aften, 2 mål og 2 assists blev det nemlig til for frederikshavner spilleren.

Kampen havde kun fået 162 tilskuere ud i den lille hyggelige skøjtehal i Gentofte, og de der kom fik for en stor dels skyld skuffede hjem.

For Gæsterne fra Frederikshavn viste sig at være en for stor mundfuld, for Karsten Arvidsens tropper fra Gentofte, 5-0 blev resultatet i Frederikshavns favør.

Dermed holdt Frederikshavn stadigt trit med SønderjyskE, som også vandt deres kamp i aften over Herlev.

Frederikshavn bragte sig foran efter 9 minutter af 1. periode, på et slagskud af Mads Bech Christiansen, og i minutterne herefter havde Frederikshavnerne 2 skud på stolperne.

Efter et enkelt minut af 2 periode, startede Colin Vocks point show, da han scorede til 2-0, på et oplæg fra Adam Miller.

I starten af tredje periode, lykkedes det for Christian Chapman, at score for anden kamp i træk, igen mad assist af Miller og dennegang var Vock også i oplæggerens rolle.

Lidt senere var det så Colin Vocks tur til at score, dennegang med Christian Chapman som assists, til 4-0.

Det blev også 5-0 da Adam Miller scorede med assist, af tradaaaa Colin Vock.

Dermed blev det til sejrsciffrene 5-0 til et Frederikshavner hold, der virker sprudlende, mod et Gentofte hold, som er i må man vel efterhånden godt sige, krise...

Christian Larsen fik chancen på mål, og han stod en god kamp mod hans gamle holdkammeratter.