Thomas

SønderjyskE skal spille op til deres bedste

Logo - CHL Champions Hockey LeagueHvis Sønderjyderne skal have en chance for at kvalificere sig videre i Championsship League, så kræver det at Sønderjyderne spiller op til deres bedste i aftenens opgør

Modstanderen er nemlig det svenske hold HV71, et hold som vandt kampen i Sverige med 7-1, så de skal virkeligt være oppe på tærerne i foran hjemmepublikummet i SE Arena.

- Vi vil spille meget defensiv. Hvis vi er gode i forsvaret og formår at udnytte vores chancer, måske kan vi enda komme foran så kan alt ske.
Det er helt sikkert at vi smider ikke håndklædet i ringen,
siger Ceman til avisen der nordschleswiger.

Men HV71 er et meget stærkt hold, de lønninger deres spillere får i forhold til vores, det siger bare lidt om at HV71 er tårnhøje favoritter.

Sønderjyderne er uden Søren Dau, men ellers er holdet fuldtallige, før slaget som måske kan sende sønderjyderne videre, pucken er i hvertfald rund og der skal spilles om det.

[caption id="attachment_44457" align="aligncenter" width="1024"]Kan SønderjyskE gøre det igen ? © Photo: M. Andersen Kan SønderjyskE gøre det igen ? © Photo: M. Andersen[/caption]

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER