Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Et såret dyr venter

Logo - metalliga ny2 lilleDet er et uhyre vigtigt opgør, der venter Herning Blue Fox og Fredrikshavn når de går på isen senere idag, på Kvik Hockey Arena i Herning.

Herning havde en gylden mulighed for at komme på førstepladsen, ude mod bundholdet Unibet Stars Gentofte, men forspildte den chance, i det holdet tabte 4-3 til Sjællænderne, efter en forfærdelig kamp.

Daniel Nielsen sagde til Herning Folkeblad efter kampen.

- Vi har ikke været skarpe nok i de seneste kampe. Vi spillede pludseligt som første periode mod Aalborg, sagde en skuffet Daniel Nielsen til Herning Folkeblad.

Men det er lige netop når Herning er såret, at de er farligst.
Noget Frederikshavnerne godt er klar over, og er de ikke det, så skal anfører Lasse Lassen, nok gøre dem opmærksom på det.

Herning må undvære keeperen George Sørensen til kampen, Sørensen som har stået de sidste 2 kampe, udgik som bekendt af kampen i Gentofte med en skade, og erstattes af Mathias Andersen.

Blue Fox kaptajnen, glæder sig til aftenens opgør, - så kan vi heldigvis hurtigt få Gentofte kampen ud af kroppen, men der skal helt andre boller på suppen, hvis vi skal vinde den kamp.

Frederikshavn ser stærke ud iøjeblikket, og der er ikke nogen tvivl om de gerne vil gentage sejren, på kvik hockey arena, en bane hvor frederikshavnerne har haft det svært, men altså vandt sidste gang de var på besøg.

Der er kampstart i KVIK Hockey Arena kl. 19:00 og Casper Bering og Thomas Lassen for hoved ansvaret for at passe fløjtene.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER