Thomas

Det er 3 vigtige point for os

Aalborg Pirates tager i mod Rungsted Ishockey, i aften med et pirat mandskab fuldt af selvtillid.

Logo - metalliga ny2 lille- Jeg føler, at det går den rigtige vej nu. Vi kan begynde at kigge opad i tabellen i stedet for nedad, og vi har spillet et par kampe mindre end nogle af de andre hold, siger Pirates cheftræner Paul Thompson, til Piraternes hjemmeside.

Dagens modstanderhold Rungsted, vandt det første opgør mellem de 2 hold, de 2 hold imellem med 3-1 tilbage i Oktober måned, i en kamp hvor Piraterne manglede effektivitet i deres angrebs spil.

- Vi spillede exceptionelt godt sidst vi mødte Rungsted, og vi havde måske 15-20 oplagte scoringsmuligheder, men deres keeper stod rigtig godt. De har et godt hold, og vi skal spille med samme tempo, som vi gjorde i Rungsted. Jeg forventer, at vi leverer en stærk indsats, og vi håber på 3 point tirsdag aften, lyder det fra Paul Thompson.

Aalborg må traditionen tro undvære nogle spillere Lasse Jul Korsgaard, Patrick Sørensen og Oliver Anker Christensen, som alle er skadet.
Desuden er der spørgsmål ved om Paul McIlveen når at blive sin skade kvit.

Døjer Aalborg lidt med skader, så er det anderledes positivt med skaderne hos gæsterne fra Rungsted, de har nemlig ingen spillere skadet.

Nikolai Gade som ellers var skadet, kom ind i tredje periode i kampen i fredags mod Herlev.

- Ja foden er helt klar igen. Den gør stadig lidt ondt, men det gør ikke noget. Det var dejligt at spille igen.

Både jeg selv og holdet er rigtig tændte til kampen, da det er tre virkelig vigtige points for os som et hold at få med hjem, efter en runde der ikke helt er gået vores vej. Vi vil komme med 100% og gøre, hvad der skal til for at vinde det opgør
, bebuder Nikolai Gade til Rungsteds hjemmeside.

Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER