Thomas

3 mål i 3 kampe holder ikke

Tirsdag aften skal SønderjyskE igen forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når Rødovre kommer på besøg.

Logo - metalliga ny2 lilleSønderjyskE backen Anders Overmark, siger til e-sporten, at Rødovre er et hold der skøjter godt, og arbejder godt, de er et hold man skal have utroligt meget respekt for.

Det er 2 sultne hold der mødes tirsdag, efter 3 nederlag i træk hvor man kun har formået at score, 3 mål, så er det utroligt svært at vinde, så det er et sted at starte, med at score nogle flere mål.

SønderjyskE havde også en lille downperiode på 4 tabte kampe sidste sæson, så Anders Overmark håber det også bare lige er en periode, som man bare skal over, de har vel alle prøvet det før, han har i hvertefald ikke spillet en sæson uden udfald.

Rødovres bedste spiller indtil videre, målmanden Sebastian Dahm kan godt gå hen og blive en nøgle spiller, for hvis han spiller op til hans bedste, vil SønderjyskE få det svært.

- Nøglen til at vinde kampen bliver at spille med den rette tålmodighed i spillet, og så skal vi sørge for at kende vores besøgelsestid foran deres mål, siger sportschef Søren Stockfisch til Sønderjydernes webside, om gameplanen der skal give point i kampen på hjemmebane mod Rødovre, en kamp hvor Sønderjydske har revanche tilgode, efter at de tabte til Rødovre i Rødovre Skøjte Arena.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER