Thomas

Blue Fox tabte også til Pavlodar

Herning Blue Fox tørnede i eftermiddag sammen med Kazakhstanske Pavlodar, ved continental cuppen.

Logo - Continental CupKazakhstanske Pavlodar var inden kampen placeret på en 2 plads, efter en 3-2 sejr over Bremerhaven, mens Blue Fox var placeret på en 4 plads, efter et nederlag til Italienske Ritten/Renon.

Lubos Pisar var endnu engang foretrukket i Herning målet.

Herning tog den første udvisning, da Thomas Andersen fik 2 minutter for eb tripping, men Herning klarede udvisningen flot, og red den af uden de helt store chancer til Pavlodar.

Som første periode skred frem kunne man også tydeligt begynde at høre Hernings medrejsende tilskuere, der så lidt hærget ud da de kom i hallen.

Da der mangkede små 7 minutter af perioden, var det Hernings tur til at komme i overtal, og det udnyttede holdet til at bringe sig i front, da Mathias Mølgaard rettede et skud af fra Kristoffer Lauridsen i en situation hvor Patrick MAdsen arbejdede myreflittigt inde foran Kazakhstanernes målmand.

Nu var der for alvor gang i Herning tilskuerne.

Perioden sluttede af med endnu en udvisning til Kasakstanerne efter, de havde været lidt for hårde ved Victor Bäckman.

Herning altså foran 1-0 inden 2. periode, og man noterede sig nærgående forsøg til Henrik Erikkson, Victor Backman og Anders Søgaard, blandt andet.

I stedet for et 2-0 mål i starten af 2. periode, blev det 1-1 da kazakstanerne fik et breakaway mens Herning var i powerplay.

Det var ligesom om Pavlodar var et helt andet hold, her i startern af 2. periode, hvor de virkeligt havde Herning under pres.

Med 5 minutter tilbage af perioden, gik den ikke længere Herning som ellers var kommet bedre med, måtte se en Pavlodar spiller prikke pucken ind under Pisar, til 2-1 for Kasakstanerne.

Logo-Herning Blue Fox LilleHerning sluttede perioden af i undertal, og da det manglede 3 sekunder på klokken, kunne Kazakhstanerne så score til 3-1.

Et tungt mål, da Herning bestemt var kommet bedre med ind i perioden, lige indtil udvisningen, havde Herning faktisk nogle gode forsøg.

I 3 periode var Herning derfor tvunget til at score 2 gange, men perioden skred frem viste det sig vanskeligere og vanskeliigere.

Herning spillerne prøvede og prøvede, men modstanden var for stor.

Kazakstanerne fik scoret en enkelt gang mere i kampen, da de udnyttede at Herning havde taget Lubos Pisar ud i deres forsøg på at vinde kampen, scorede de i tomt mål, til slutresultatet 4-1 til Pavlodar.

[caption id="attachment_39715" align="alignleft" width="120"]Patrick Madsen blev kampens bedste Herning spiller.Foto: Herning Blue Fox Patrick Madsen blev kampens bedste Herning spiller.

Det kan godt være at Blue Fox tabte inde på isen. men de vandt den i hvertefald udenfor, hvor Blue Fox Support med deres opbakning, fik det til ikke at ligne en komplet stemningsforladt hal.

Herning har nu kun æren at spille for i den sidste kamp mod Bremerhaven i morgen og hvis Ritten vinder over Bremerhaven i aften, kan den sidste dag være helt uden spænding.
Fscts er at Pavlodar er videre og Herning er ude af dette års continental cup.