Thomas

Steffen Frank: Vi kommer stærkt ud

En god start på fredagens kamp, og en 4-0 føring allerede efter et lille kvarters spil, lagde grundstenen til 7-2 sejren, til de SønderjydskE løver over rivalerne fra Esbjerg.

Logo - SønderjyskESteffen Frank sagde efter kampen til E-Sporten - Jeg syntes vi kommer stærkt ud de første 5 minutter som er så vigtige i de lokalopgør hvor alle er oppe at køre, og der syntes jeg vi får lagt et godt pres allerede i 1. skift, og i det andet, tredje og fjerde skifte, også får vi hurtigt sat nogen ind, og det giver lidt momentum, og så falder de lidt sammen.

Han mente at udvisningerne, begyndte at stikke lidt af i 2 periode, hvor Esbjerggenserne, begyndte at bruge musklerne lidt.

Cheftræner Dan Ceman, var også utroligt tilfreds med sit hold, efter gårsdagens kamp.
- Vi har spillet godt derhjemme hele sæsonen, men ikke altid det bedste hockey når vi kom på udebane, og det må vi sige situationen var igår.

Sønderjydske lagde en masser af pres på Esbjerggensernes forsvar igår, også var de jo nærmest flyvende fra start af, så det var godt at se.
En masse trafik inde foran mål, også kombineret med en masse skud, gkorde udslaget.