Esben

Dårlig opførsel og spiller der agerer målmand

Der er godt gang i den med spørgsmålene til Jacob Grumsen, og husk at at alle spørgsmål er velkomne Jacob vil gerne svare på alt det man er i tvivl om, stort eller småt. Man opretter sig her og så kan man spørge løs.

Spørgsmål 1:
Jeg sad igår og så Malmö mod södertelge. En spiller får to minutter for tripping og går efterfølgende hen og brokker sig til dommeren og for det får ham en 2 min personlig straf. Jeg kan huske at have læst et stedet man kunne dømme to min men kan ikke huske om det kun var i Sverige eller om den også tæller i Danmark?

Læs Jacob Grumsens svar HER.

Spørgsmål 2:
Hej

Måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men hvad siger regelsættet om at en markspiller agerer målmand? Altså decideret stiller sig ind i målet og forsøger at redde de skud der kommer. En målmand skal jo være reglementeret påklædt, og det er markspilleren jo langt fra hvis han går ind og tager målet i nogle situationer. En målmand kan vel i princippet blive udvist for ikke at bære reglementeret udstyr, eller hvad? Det samme må vel så gælde hvis en markspiller "står på mål".

MVH
Michael

Læs Jacob Grumsens svar HER.

[caption id="attachment_26533" align="alignleft" width="512"]Jacob Grumsen har efterhånden en del international erfaring, her fra U-VM(Privatfoto) Jacob Grumsen har efterhånden en del international erfaring, her fra U-VM(Privatfoto)[/caption]

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER