Dennis Nissen

Mike Grey er ny U20 og 1.divisionstræner

Frederikshavn Whitehawks har udsendt en pressemeddelelse, hvor de informerer om at Mike Grey får et endnu større ansvar i klubben, da han skal erstatte Radim Piroutek, der har været træner for FIK's U20 og 1.divisions hold.


Her er Den udsendte pressemeddelelse:


Efter en god og succesfuld start på sæsonen har Radim Piroutek desværre besluttet sig for at stoppe som træner for FIK’s U20 og 1. divisions hold. Der er træning minimum 4 gange om ugen samt mange kampe, og Radim har gjort op med sig selv, at et halvtidsjob som ishockeytræner ikke er foreneligt med hans job hos Bodybike. FIK har ikke kunnet imødekomme Radim’s ønske om en fuldtidsansættelse som ishockeytræner og derfor har Radim valgt at stoppe som træner for U20 & 1. division. Det er vi i FIK kede af, da Radim har arbejdet godt med spillerne siden sæsonstart og har opnået flotte resultater, men vi respekterer naturligvis Radims beslutning. Radim vil fortsat være tilknyttet FIK som specialtræner, i første omgang som træner ved powerskating på tværs af ungdomsholdene. Fokuseret træning i skøjteteknik ved Powerskating-træningerne har i de senere år løftet alle FIK spillere, hvilket også er blevet bemærket af andre klubber.


Ny cheftræner for U20 og 1.division bliver Mike Grey, som kan kombinere jobbet med rollen som assistenttræner for Frederikshavn Whitehawks. Det ser vi som en rigtig god løsning, som for alvor kan være med til, i endnu højere grad, at sikre talentudviklingen og samarbejdet med Frederikshavn Whitehawks. FIK og Frederikshavn Whitehawks har i forvejen en samarbejdsaftale, som sikrer at de spillere, der ikke får spilletid på eliteholdet, skal spille på FIKs U20- og 1. divisionshold. Ansættelsen af Mike Grey som cheftræner for U20 og 1. division, sikrer de bedst mulige rammer for de spillere, som rykkes op og ned mellem holdene. Vi er i FIK stolte af, at det er lykkes at få denne aftale i stand, dels med Mike Grey, dels med Frederikshavn Whitehawks. Fra Whitehawks side bakker både bestyrelsen og cheftræner Juha Riihijärvi fuldt op om løsningen, der bringer samarbejdet mellem FIK og Whitehawks op på et nyt niveau til gavn for begge parter.


Mike Grey starter allerede op som ny træner onsdag den 1. Oktober Mike og Radim har været i god idialog, for at sikre en god overdragelse af holdene. Peter Glad fortsætter som assistenttræner for U20 og 1. division. I FIK glæder vi os til samarbejdet med Mike Grey, og håber på at vi fremover kan udvikle endnu flere spillere til Frederikshavn White Hawks, til gavn og glæde for ishockeyen i Frederikshavn.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER