admin

Opsamling og analyse på finaleserien

Jyde skrev i sin optakt at udvisningerne ville bliver afgørende og det blev de da AaB ikke udnyttede utalligt overtals situationer i de to første perioder.

Flere andre nævnte Kristian Vestergaard som nøglen til finaleserien og det blev han, Herning lagde et større pres på end SønderjyskE, og det kunne den unge keeper ikke holde til selv om nederlaget ikke var hans skyld i går, så han ikke så heldig ud i flere situationer.

Serien er langt fra slut, men hvis AaB skal have en chance for at løbe med mesterskabet skal de have Greer tilbage, de skal vinde i Herning for at blive mestre, og hvis det skal lykkes skal de have en keepere der tager lidt udover det sædvanlige, Vestergaard gøre det godt, men de får svært ved at vinde med ham i Herning.

Vi følger situationen omkring Greers skade og melder ud så snart der er nyt.

Vi har et par spiller kommentere på kampen i går:

Bo Nordby vælger den humoristiske tilgang til nederlaget og siger at der var fremgang at spore i forhold til den seneste udebane kamp som blev tabt med 11-2 i sønderjyske, og tilføjer at der ikke betyder noget om de tabte 7-2 eller 3-2.

Daniel Nielsen siger om grunden til at Herning vandt til TV2:
”Vi fik scoret på vores chancer i en meget lige første periode og så spille­de vi flot i starten af anden”

Herning Blue Fox - AaB Ishockey 7-2 (2-0,3-0,2-2)

04:13 1-0 Kevin Marsh (Nielsen)
10:40 2-0 Pekka Tirkkonen (Marsh, Nielsen) PP

20:57 3-0 Blaine Down (Luovi, Cech)
23:50 4-0 Rasmus Pander (Kaipainen, Kjærgaard)
27:19 5-0 Vladimir Machulda (Lassen, Signoretti)

45:51 5-1 Dave MacIsaac (Casey, Matejic) PP
48:33 5-2 Jens Nielsen (Nordby, Bondarevs) PP