Thomas

3 gang var lykkens gang

3 gang blev lykkens gang for spillerne fra Rungsted, for det blev nemlig til en sejr i holdets tredje forsøg, men hvad er mere vigtig holdet kom på scoringstavlen.

RungstedRungsted bragte sig foran 1-0, på et tidspunkt hvor Rødovre havde 2 mand siddende til afkøling.
Med blot 3 sekunder tilbage, af 1 periode fik Rødovre, udnyttet det overtag de havde fået som perioden skred frem, og fortjent kunne de score til 1-1 ved Hardasson.

Rungsted kom ud til 2 periode, som skudt ud af en kanon, og de udnyttede at Rødovre lavede fejl på fejl, 2 mål af Nikolaj Rosenthal, bragte Rungsted foran med 3-1, mod et noget desorienteret Rødovre mandskab.

Da der manglede kun 10 minutter af tredje periode, var der intet der tydede på at Rødovre ville få noget ud af kampen.

Steffen Klarskov og Willam Riise ville det dog anderledes.

18 årige Riise, lavede 2 mål for tyrene og udlignede dermed til 3-3, og det var Rødovre der havde initiativet nu.
Men knap var tilskuerne holdt op med at juble, før Rungsteds Hjalmarsson, havde bragt Nordsjællænderne foran med 4-3.

Men i det allersidste sekund af kampen, fik Rødovre udlignet til 4-4, og der skulle forlænget spilletid til at finde vinderen.

Blot 45 sekunder skulle der gå, før end Joel Johansson med sit 2 mål i kampen, gav Rungsted sejren med 5-4