admin

Optakt: Odense - Esbjerg

Der var stor glæde hos Odense, da kvartfinaleserien blev udlignet fredag aften.

En meget tæt kamp blev tvunget ud i overtid, da stillingen var 2-2 efter 3.periode.
Karl Johan Sundt scorede det afgørende mål fem minutter inden i overtiden. En returpuck fra Lhenry blev opfanget af Sundt, som skubbede den ind over stregen.

Med stilligen 1-1 i serien, er det eneste kvartfinaleserie, hvor begge hold har fået en sejr.

Odense har ikke glemt 1.kvartfinalekamp i StiftenStadium, hvor gæster fra Esbjerg vandt en knusende 5-0 sejr. Der vil blive arbejdet stenhårdt på at få revanceret det nederlag, så tilskuere kan få en positiv oplevelse.

Esbjerg arbejder altid hårdt og bliver ikke en let nød at knække for fynboerne. Den hårde og lange kamp kan dog stadig sidde i benene hos begge hold, så en god start på kampen er nøglen til succes.

Odense er favoritter til at tage sejren på hjemmebane, men Esbjerg kan med godt spil af Lhenry i målet, bliver en større mundfuld end først antaget. Tiden må vise om Odense gjorde klogt i at vælge vestjyderne, da andenpladsen blev sikret.