HockeyNyheder

Udsalget er startet i Herlev

Det proklamerede Herlev udsalg er så småt startet, Simon Skoog har forladt klubben og der skulle være seriøse henvendelser på flere andre. Tættest på at forlade den synkende skude skulle Topi Lehtonen være, han meldes som godt som afsat til en Svensk klub

 

sbjerg havde før aftenens kamp vundet de hidtidige 3 opgør forholdsvis sikkert over Rungsted, men et sprudlende hjemmehold ville vise at de for alvor havde fundet taktstokken i de sidste par kampe, og byde Esbjerg op til dans.

Rungsted havde før kampen, brugt megen tid på at dæmme op for Esbjergs farlige A-Kæde og lad os sige med det samme, at den mission lykkedes ikke særligt godt for Esbjergs farligste kæde lavede 3 mål imod nordsjællænderne.

Men hvad gør det når Rungsted var i sådan et spillehumør som i aften, anført af Jeff Smith som med Rungsteds første hattrick i næsten 4 år, i den bedste danske liga, foldede angrebsspillet ud i fuldt flor.

Det var i allerhøjeste grad Rungsteds Nordamerikanske trio, Jeff Smith med 3 mål, Mike Beck med 2 mål og Bryan McGregor med 1 mål, der førte an i løjerne.

Lidt ærgeligt var det at kampen ikke blev overværet af flere tilskuere end de 628 tilskuere der var her til aften, hvor af hoveddellen med garanti vil komme igen.