Thomas

2 Nederlag til Slovakerne inden for få dage

[caption id="attachment_52214" align="aligncenter" width="600"]©Photo:Marc AndersenSebastian Dahm vogtede målet i dagens kamp ©Photo:Marc Andersen[/caption]
Der var spillet 77 sekunder af dagens udekamp, da Danmark var bagud med 2-0 og efter 6 minutter stor der 3-0 til Slovakerne.

Det lykkedes aldrig Danmark at komme efter slovakernes føring, og det må give landstræner Janne Karlsson lidt panderynker, efter at landsholdet har tabt 1. Periode, forholdsvist klart i de sidste 2 kampe.

Lørdag led landsholdet således det fjerde nederlag på stribe, da danskerne blev slået med 3-1 af Slovakiet i Bratislava.

Det Danske mål blev scoret af Morten Green, i 2 periode som Danskerne også vandt med 1-0, og den sidste periode endte målløs.

Dermed rejser landsholdet til Rusland på onsdag, for at gøre sig klar til at møde Norge, ved den første kamp ved VM nu på lørdag.