Thomas V. Larsen

1. Division: To fine skalpe til AaB Ishockey

AaB Ishockey spillede i den netop overståede weekend to svære kampe på udebane mod Herlev og Gladsaxe. Både Herlev og Gladsaxe har imponeret her i starten på sæsonen og stod derfor også med favoritrollen i de to kampe mod AaB Ishockey. AaB Ishockey så dog stort på denne påstand og leverede to særdeles fine indsatser og rejste hjem med seks point på kontoen. Cheftræner for AaB Ishockey, Kasper Haslund Knudsen, fortæller her lidt om de to kampe mod Herlev og Gladsaxe.

Lørdag spillede vi i Herlev og vandt fortjent 3-4 efter en stor holdindsats. Vi kom hurtigt foran med 0-3 i 1. periode, men Herlev fik lidt ufortjent efter spil og chancer, reduceret til stillingen 2-3 efter 1. periode. I 2. periode var der lidt stillingskrig med chancer i begge ender, hvor målmændene i begge ender spillede sig ind i kampen. 3. periode endte 1-1 og vi vandt derfor kampen 3-4. Jeg synes vi var det bedste hold set over 60 minutter og synes dermed at sejren var fuld fortjent.

Søndag spillede vi imod Gladsaxe og vandt igen fuld fortjent, denne gang med 2-5. Igen leverede vi en koncentreret indsats, hvor alle mand var klar fra start, og alle udførte deres job 100%. Vi er selvfølgelig meget tilfredse med at komme hjem med 6 point, efter 2 kampe mod formentlige top 8 hold. Vi er også meget glade for at Lasse Frederiksen fik sin debut på vores 1. div hold. Han er endnu en af vores egne unge drenge, som har taget et stort skridt i den rigtige retning i denne sæson. Lasse spillede, som resten af holdet, 2 rigtig gode kampe.

Næste opgave for AaB Ishockey er allerede i morgen aften på udebane mod IK Århus.